Terug

Afspraak maken

Volwassenen

Reguliere afspraak

Wilt u als nieuwe patiënt een afspraak maken bij een neuroloog, dan heeft u een verwijzing van uw huisarts nodig. Uw huisarts faxt de verwijsbrief naar de polikliniek neurologie. Een secretaresse van de maatschap probeert binnen 2 werkdagen telefonisch met u contact op te nemen om een afspraak met u te maken. Mocht het telefonisch niet lukken dan stuurt zij u een brief met daarin de afspraakgegevens.

Spoed afspraak

Indien uw huisarts het noodzakelijk dat u dezelfde dag op de SEH gezien moet worden of binnen enkele werkdagen op de polikliniek dan neemt hij of zij telefonisch contact op met de dienstdoende neuroloog. Indien u naar de SEH wordt verwezen krijgt u een verwijsbrief mee of anders faxt de huisarts deze alsnog.

Kinderen (tot 18 jaar)

Kinderen worden door de rechtstreeks verwezen (via een gefaxte verwijsbrief) naar de kinderneuroloog dokter Visscher of worden verwezen naar hem via de kinderarts. Uw kind wordt dan poliklinisch gezien in Goes of Vlissingen. Bij spoed wordt uw kind door de kinderarts beoordeeld.

Keuringen

Op alle lokaties worden keuringen uitgevoerd door de neurologen (CBR-, scheepvaart- en bokskeuringen). Hiervoor bestaan vastgestelde tarieven. U kunt hier naar informeren via de telefoonnummers zoals hieronder staan aangegeven. Voor vliegkeuringen verwijzen wij graag naar www.vliegkeuring.nl in Zeeuws-Vlaanderen.

Vragen

Bent u onder behandeling en zijn er onverhoopt problemen of wilt u een afspraak wijzigen dan kunt u hierover telefonisch contact opnemen met het secretariaat. U wordt vriendelijk verzocht eventuele vragen over uw huidige behandeling of zaken omtrent een lopende controle bij uw neuroloog telefonisch te melden of een poliklinische afspraak te maken.

N.B. Komt u als nieuwe patiënt voor het eerst in het ziekenhuis, neem dan ook uw legitimatie en verzekeringsbewijs mee.

U kunt online nog geen afspraak maken.

Naar boven

Afspraak maken