Terug

Locatie Middelburg

Kalverstraat 1

4331 LZ Middelburg

In het Medisch Centrum Kalverstraat (MCK) houden de neurologen geen polikliniek. Wel kunt u hier terecht voor bloedafname of röntgenonderzoek.

Radiologie, voor röntgen- en dexascan (botdichtheids-) onderzoek (tel. 0118-425581)

  • Het Klinisch Chemisch Laboratorium (KCl) met twee prikkamers (tel. 0118-425880)

 

Radiologie onderzoeken enkel op afspraak, u kunt een afspraak maken via bovenstaand telefoonnummer. Voor de Radiologie kunt u ook in de wachtkamer ADRZ, halverwege de gang links, plaatsnemen. U hoeft zich daar niet te melden, u wordt uit de wachtkamer opgehaald.

Voor het Laboratorium is een afspraak maken niet nodig. Het Laboratorium is geopend op werkdagen van 08.00 tot 16.30 uur en bevindt zich halverwege de gang, graag daar melden. In de ochtend vaak erg druk bij het Lab. Wanneer u niet nuchter geprikt hoeft te worden, adviseren wij u na 11:00 of in de middag te komen voor bloedafname.

Er is geen algemene of ADRZ receptie in de Kalverstraat.

Route

Openbaar vervoer
Voor een routebeschrijving van deur-tot-deur met het Openbaar Vervoer, verwijzen we u naar de website van het Openbaar Vervoer: http://www.9292ov.nlvervoer/. Voor het MCK is een bushalte aan de Koestraat.

Vervoer

Per auto
Voor een route van deur-tot-deur kunt u gebruik maken van routeplanners op internet of volg de hierna vermelde routebeschrijving. Parkeren kan in de parkeergarage Geere, dit is betaald parkeren. In de parkeergarage is een lift aanwezig op -2, deze komt direct in de gang MCK uit.

Naar boven

Locatie Middelburg